Snoezel Australian Labradoodles
 

Snoezels gastenboek


Op deze pagina mogen jullie je Snoezel avonturen delen, iets leuks schrijven voor toekomstige puppy baasjes of andere leuke dingen! 


Gastenboek

15 berichten op 3 pagina's
Bianca Hees
06-12-20 12:48:45
Hier weer eens een berichtje van Loa .

Hallo allemaal ,
Inmiddels ben ik een echte jonge dame .
Alweer 1 jaar .
De afgelopen weken waren spannend voor mij .
Ik moest naar de dokter voor onderzoekjes , of ik ‘goed gekeurd’ zou worden ?
Nou ik vond dat niet nodig want ik ben eigenlijk wel perfect ? maar ja mijn baasjes vonden dat dat moest dus heb ik t maar lief gedaan .
En wat denk je ; helemaal goed .... zei ik toch ?
Ben wel blij hoor want nu mag ik officieel mama worden .
Ik hoop dat mijn kinderen net zo lief worden als ik ben .
Dat ze net zo goed luisteren ,net zo gek zijn, en net zo veel liefde en vreugde geven aan hun nieuwe baasjes als dat ik dat doe .
Zal als de tijd daar is mijn best doen om ze dat bij te brengen en mee te geven ..
De groetjes en wie weet tot ziens .
Dikke poot ? en natte neuzekus van Loa
Bianca Hees
02-05-20 15:53:51
... vervolg van mijn verhaal
Beginnen met onderstaande verhaal en dan deze lezen anders raken jullie mensen mensen ‘de kluts kwijt ‘ zoals mijn baasje altijd zegt !
Ik ben dus Loa ,
Vandaag heb ik mijn ‘red stok uit het water diploma ‘gehaald
Super trots waren ze op mij ...
liep met de stok en mijn neus in de lucht maar wel nog met 4 pootjes op de grond , Haha
Mijn baasjes bleven me maar complimentjes geven ; wat kan je al goed zwemmen , wat luister je goed , wat ben je toch lief , wat kan je al veel , moest wel moeite doen om die pootjes op de grond te houden als je zo geprezen wordt .
Zo nu in de auto wat ik heel leuk vind , op naar huis!
Lekker dutje doen .
Straks weer heerlijk knuffelen met de baasjes , dat doe ik het liefste .
Wat ik niet zo leuk vindt is alleen eten daarom eet ik altijd als mijn baasjes ook eten , da’s veel gezelliger .
Hopelijk gaan we dan nog wat oefeningen doen zodat ik nog meer leer want ik werk graag voor mijn baasje ... als ze snoepjes heeft tenminste anders wordt het lastig .. Haha
Ik leer heel snel ben een slimme meid !
Maar voor nu stop ik ff met tikken want mijn oogjes vallen dicht .
Ga even een dutje doen ,
Tot de volgende keer ,
Liefs Loa van snoezellabradoodles
Bianca Hees
02-05-20 15:33:05
Hoi , ik ben Loa
Ik wil me even aan jullie voorstellen zodat jullie weten wie ik ben .
Straks als ik groot ben en mama mag worden vinden jullie het misschien leuk om iets terug te lezen over hoe ik ( mama van jullie puppie’s) zelf was als pup .
Maar denk dat ik buiten voor later nu ook al mega interessant ben , hihi
Na dat ik bij mijn mama weg mocht ben ik bij de buren gaan wonen dat was top want zo was ik toch op mezelf als grote meid maar ook nog dicht bij mijn mama en tantes .
Onder de schutting door gaven we elkaar vaak een natte neus en zo gingen de eerste weken voorbij .
Na 4 maandjes besloten mijn baasjes met pijn in hun hart en dikke tranen afscheid te nemen van mij omdat hun privé omstandigheden veranderden en omdat ze zo van mij hielden mij een plekje gunden waar veel meer tijd was voor mij .
Zo kwam ik in Echt !
Was ff wennen hoor aan de andere baasjes .
Mijn grote baasje en 2 baasjes van 16 jaar .
En alsof dat al niet spannend genoeg was liep er ook nog een knakworst op pootjes rond , mijn grote broer zeiden ze , rare mensen dacht ik nog ....grote broer ? Dat ding op poten is 3 x zo klein als ik !
Maar heel eerlijk is Flip ( zo heet mijn tekkelbroer) wel een soort grote broer geworden , als ik wat bang was voor geluidjes of dingen niet durf is hij er altijd voor mij en dat is zo fijn .
Samen de boel op stelten zetten of flink klieren kunnen we ook goed .
Dan zijn de baasjes soms beetje mopperig op ons maar ja moet je maar geen pup nemen zeg ik dan tegen Flip .. is hun eigen schuld , dikke bult !
Vindt het fijn in Echt... we gaan vaak wandelen , dat doe ik heel graag .
Wel zoek ik gelijk een stok want zonder kan de wandeling niet van start gaan !
In het bos loop ik al heel lief en goed alleen , apporteren kan ik al super goed zeggen mijn baasjes .
Soms is luisteren nog lastig ... als ik achter de kraaien aan ren dan wordt ik meteen doof ... heel raar maar kan er niks aan doen .
Vervolg komt zo ....
Imke en Chris Straus
02-01-20 16:29:13
Zo nu en dan komen wensen uit en worden dromen werkelijkheid ?Nu 2 weken ontzettend gelukkig met onze lieve Donby! En het mooiste is, dat we een puppy hebben mogen kiezen bij een fokker die ook echt passie en liefde heeft voor deze prachtige soort honden! Bij Monique. En een niet onbelangrijk pluspunt is dat Chris normaal gesproken last heeft van allergieën bij honden en of andere diersoorten, maar bij deze Australian Labradoodles heeft hij gelukkig geen last! Een geweldig fijne ervaring vanaf de aller eerste intake met Monique over het aanschaffen van een van haar hondjes, het contact tussendoor over de zwangerschap van de moederhond, het heel erg leuke puppy kraamfeest met alle informatie die je nodig hebt voor een fijne start tot aan met het ophalen van ons hondje! We genieten volop van ons lief, gezond en speels hartendiefje. Bij nog een volgende hond, gaan we 100% zeker bij Monique en haar liefdevolle gezin waar ze met passie Australian Labradoodles puppy's klaarstoomd voor een
passend gezin/ baasje. Bedankt lieve Monique! Wij zijn happy met Dobby!
Ed, Rachel & Tijn Heijsterman
16-12-19 13:56:41
14-12-‘19 was eindelijk de dag dat we onze knappe, slimme en überschattige Sjef op mochten halen❤️ Op weg naar Monique, naar Venlo. Wij hebben al eerder honden gehad, maar de ervaring die wij bij Monique hebben, is voor het eerst! Sjef en zijn prachtige broertjes en zusjes zijn ontzettend liefdevol, warm en professioneel voorbereid op hun nieuwe gezin en thuis. Als je vragen hebt, kun je altijd terecht. Dit hebben wij nog nooit eerder meegemaakt. Na verschillende bezoekjes en een heus kraamfeest mochten we hem ophalen. En wat genieten we nu al! Nu al onmisbaar? Weinig spanning, heel relaxed en snel gewend.
Monique en fam, ontzettend bedankt voor de goede zorgen! We zouden je bij iedereen aanraden!
Tonen: 5  10   20

 
 
 
 
E-mailen
Info