Snoezel Australian Labradoodles
 

Snoezels gastenboek


Op deze pagina mogen jullie je Snoezel avonturen delen, iets leuks schrijven voor toekomstige puppy baasjes of andere leuke dingen! 


Gastenboek

Linda van Rijen
25-09-19 12:30:27
2 augustus was het dan zover: we mochten onze Mees ophalen!
Mees is de zoon van Ziggy en Elmo en het broertje van Ollie, Liz, Jean, Charley en Luna. Net als zijn ouders en broertjes en zusjes is Mees een knapperd: hij heeft een mooie caramelkleurige fleecevacht met een klein plukje wit op de borst.
We hebben elkaar de afgelopen week al behoorlijk goed leren kennen en leren samen nog elke dag bij. Mees is echt een gezelschapsdier: hij komt graag knuffelen, vindt het leuk om mee te wandelen en speelt graag. Het is een slimme hond die snel leert......hoewel het natuurlijk ook nog een puppy is en daarom ook regelmatig nog zijn eigen gang gaat als we willen dat hij gaat zitten of liggen ;-)
We zijn superblij dat Monique ons uitgekozen heeft als een van de nieuwe baasjes van de pups van Ziggy. We zijn bij Monique terecht gekomen om dat we graag een hond wilden van een kleinschalige fokker bij wie de pups in huiselijke kring op zouden groeien. We zijn heel tevreden over het contact met Monique van aanmelding tot nu. We zijn heel blij dat Mees voordat hij bij ons kwam als zo'n goede en liefdevolle start heeft gehad bij Monique en haar familie.
José José de Jonge
23-09-19 21:57:23
Hoi hoi,

Wij hebben na lang wachten begin augustus onze Ollie opgehaald. Ollie is een dochtertje van Ziggy en Elmo. Ze heeft een mooie fleece vacht, een zwart neusje en een mooi bruin/rode kleur. Samen met onze kinderen genieten wij enorm van ons nieuwe huisgenootje. Het is wel intensief en het is onze eerste hond dus alles is nieuw. We hebben haar nu ongeveer 7 weken. Leren haar goed kennen. De ene dag gaat super goed, de andere luistert ze wat minder....ze groeit heel hard en moet nog veel slapen. We zijn heel blij met Monique als fokker. Kleinschalig. Liefde voor honden en de pups groeien op in huis. Het contact is altijd goed ook al wonen we ver uit de richting. Ook nadat de pups zijn uitgevlogen worden er nog foto's etc uitgewisseld. Onze Ollie is (puppy roze) uit het nestje van Ziggy een lief meisje met pit, een deugniet en een knuffelbeertje..
Karline Van der Linden
28-08-18 17:40:15
Wat zijn wij trots op onze Tommie! Een grote deugniet, die je maar al te graag uitdaagt met zijn kwajongensstreken, maar wat is hij lief! Onze dochter was zo bang voor honden, dat het best een gewaagde gok was om een labradoodle in ons gezin op te nemen. Maar nu, Tommie is nu een maand of 7 bij ons, is hij dikke maatjes met haar en met de rest van het gezin. We zijn blij dat we bij Monique zijn terechtgekomen in onze zoektocht naar een labradoodle. Tommie is uit een warm nest gekomen en dat is zeker een goede basis geweest in zijn groei tot hoe hij nu is en nog zal worden.
Kim Van Loock
31-03-18 12:02:48
Hallo allemaal,

Wij zijn de trotse baasjes van Whisky!
Hij is de zoon van Daisy en Boaz en is geboren op 29/11/2017. Met zijn prachtige witte vlekken is hij een kleine kopie van zijn papa.
Karakter en pit bezit hij ook, maar hij is vooral een lieve kleine kapoen! Leergierig en bereid om alles te doen voor een koekje maakt hem een geweldige leerling! Wij zijn Monique en haar gezin nog altijd enorm dankbaar dat wij werden gekozen voor het laatste plekje op de lijst! Whisky is in zijn eerste levensweken vertroeteld door een warm gezin en dat heeft zijn effect niet gemist!

Groetjes Kim, David & Whisky!
Tonen: 5  10

 
 
 
 
E-mailen
Info