Snoezel Australian Labradoodles
 

Snoezels gastenboek


Op deze pagina mogen jullie je Snoezel avonturen delen, iets leuks schrijven voor toekomstige puppy baasjes of andere leuke dingen! 


Gastenboek

34 berichten op 7 pagina's
Melisa Rebordinos
29-04-22 10:31:28
Al geruime tijd wilde ik een hond, stapel verliefd was ik op het ras maar maar maar, zoontje met beperking die bang was voor honden, dus wel doen, niet doen wat is wijsheid, en de wachtlijst hield me tegen(ik wilde meteen een hond niet wachten :-) ) Wij zijn als gezin gaan kijken bij een eerder nestje om te kijken hoe ons zoontje erop zou reageren dit ging goed, uit eindelijk toch besloten om ervoor te gaan. Op 31-12 is dan Mosey geboren. Vanaf het eerste bezoek bij Monique wist ik meteen hier wil ik een pup vandaan, de liefde, de passie, de kennis, het huiselijke sfeer, de pups die in de huiskamer op groeien, alles voelde zo goed, en nog steeds is er contact.
Ik ben Monique ook onwijs dankbaar met de hulp bij het matchen van onze pup Moos, belangrijkste was de klik met onze zoontje Kenzy en onze andere zoon en dat is tot op de dag van vandaag geweldig, echte maatjes van beide, maar eigenlijk van ons allemaal thuis. Wij kunnen niet meer zonder onze hond, Best Choice Ever geweest.

Nogmaals bedankt Monique voor onze geweldige Mosey

Liefs vanuit Amsterdam
John - Melisa - Kyano - Kenzy
en een poot van Mosey
Melanie Steegh
24-04-22 11:56:56
Ruim voordat onze lieve puppy werd geboren kregen we een verrassende email dat we bij het nestje van mama Soof zaten, op 01-01-22 kregen wij een email met een geweldig bericht dat er van ons nestje puppy waren geboren! Monique heeft vanaf dat moment een groepsapp aangemaakt en hielt ons dagelijks op de hoogte en stuurde hierin foto's en filmpjes. we kregen een data voor op puppy bezoek te gaan het puppy knuffelen, waarbij we in een huiselijke sfeer kwamen met koffie/thee en een stukje vlaai. Er werd ons vanalles uitgelegd en we mochten met de puppys knuffelen! er werd ons gevraagd om een top 3 te geven van de puppy's die je graag zou willen kiezen. We moesten een naam bedenken en onze puppy werd benoemd naar haar lieve mama Soof! Monique heeft een winkeltje waarbij je vanalles kunt kopen voor je puppy., Monique je bent een topper in de omgang met de puppy's in de omgang met ons als baasjes. We leren nu nog dagelijks van jouw energieke verhalen en wijze lessen! Bedankt voor alle goede zorgen voor onze lieve Soof!
Michelle Van Oostrum
23-03-22 16:01:08
Indy werd geboren op 31-12-2021. We werden dagelijks op de hoogte gesteld van de pups. Tijdens het puppyknuffelen krijg je veel informatie en mag je eventueel je voorkeur aangeven. Ik had geen voorkeur en vertrouwde op de keuze van Monique aangezien zij de puppy’s elke dag ziet. Indy werd aan ons gekoppeld en wat zijn we blij met haar! Je merkt echt dat ze een goede start heeft gehad bij Monique en haar gezin. Ze is super sociaal, lief en leergierig!

Bedankt lieve Monique voor alle goede zorgen!
Noortje Jorritsma
28-12-21 23:48:02
19 december mocht je eindelijk mee naar huis. Lieve Bob. Wat een bofkont ben ik. Een lieve knuffel, vrolijke noot, leergierig en ook ondeugend.

Monique heeft ons vanaf het eerste moment betrokken. Iedere dag filmpjes en foto’s, geweldig om te volgen. Met de liefde en toewijding van Monique hebben de pups een super start gekregen.
Bedankt Monique!

Liefs van Bob💚
& Noortje
Dewy Maas
26-12-21 14:49:08
Sepp vandaag een week bij ons, wat een lief, mooi ondeugend en leergierig hondje.
Hij heeft al zoveel goede dingen meegekregen vanuit het nest, geweldig hoe Monique dit allemaal doet.
Iedere dag foto’s en filmpjes zo leuk om te volgen.
Wij zijn er superblij mee en ook onze andere doodle die heeft er een gezellig maatje bij.
Bedankt Monique!! 🐾 van Sepp 💜

Jac Dewy Tim & Nic
Bo & Sepp 🐾
Tonen: 5  10   20

 
 
 
 
E-mailen
Info