Snoezel Australian Labradoodles
 

Snoezels gastenboek


Op deze pagina mogen jullie je Snoezel avonturen delen, iets leuks schrijven voor toekomstige puppy baasjes of andere leuke dingen! Gastenboek

40 berichten op 8 pagina's
Maartje Gerats
13-10-22 20:01:31
Op 9 september hebben wij ons Pip kunnen ophalen. Hier hebben we ons met het hele gezin enorm op verheugd. De Labradoodle was niet nieuw voor ons we hebben al een zwarte labradoodle van 9,5 jaar. Je kon goed merken toen Pip bij ons thuis kwam hoe goed ze al gesocialiseerd was. Dit komt doordat Monique en haar gezin en hun eigen honden de pups een goede start en thuis geven dit kun je goed merken. Als je bij hen thuis komt voel je een en al liefde voor deze hondjes🥰 Pip is een lieve , ondeugende en actieve pup die graag met haar vriendje Pelle speelt en die goed alleen kan zijn, maar het ook leuk vind om erop uit te gaan. De groepsapp die Monique had gemaakt voor de nieuwe baasjes was en is nog steeds erg fijn. Zo bleef je thuis op de hoogte hoe het ging met de pups ook door foto’s te sturen.
Wij zijn zo ontzettend blij met haar 💗
Sandra
27-09-22 13:29:52
Op 10 september hebben wij onze pup, Filou, opgehaald bij Monique. Wat heel fijn is, is dat de pups al goed gesocialiseerd worden bij Monique; hierdoor hebben ze al echt een voorsprong (al gewend om met mensen om te gaan, al gewend aan allerlei geluiden enz.).
Filou is een schatje, ook af en toe een boefje natuurlijk, maar dat hoort erbij. We zijn heel blij met hem!
Noortje van der Werf
10-08-22 16:59:23
Ongeveer 8 weken geleden hebben wij onze puppy Loet mogen ophalen bij Monique. Vanaf het moment dat de pups geboren waren kregen we dagelijks filmpjes en foto’s van ze, zo fijn!
Monique, ontzettend bedankt voor het fijne contact, alle uitleg over de pups en de goede zorg voor de puppy’s de eerste 8 weken! Loet is een ontzettend lieve, leuke pup en is zeer leergierig!
Silvie van Heugten
12-06-22 13:11:36
Op 2e Paasdag heeft lieve mama Yara 8 puppies gekregen. Een daarvan is onze Bobby. Een lieve, sociale en leergierige pup! Monique heeft er de de eerste 2 maanden voor gezorgd dat alle pups super gesocialiseerd zijn en dat is echt terug te merken. Wat zijn wij ontzettend blij met onze Bobby!
Martine en Peter Beerends
12-06-22 11:41:05
Op 2e paasdag kregen we het bericht dat Yara ( hond van Jamy Beerends en Moreno) was bevallen van 8 mooie puppy's.
Na alle bezoekjes foto's en filmpjes mochten we Pippa komen halen.
Monique heeft er voor gezorgd dat de pups een fantastische basis hebben gekregen.
Heel hartelijk dank hiervoor en hopen dat Pippa straks net zo'n lieve mama wordt als Yara.
Groetjes Martine en Peter
Tonen: 5  10   20

 
 
 
 
E-mailen
Info