Snoezel Australian Labradoodles
 

Snoezels gastenboek


Op deze pagina mogen jullie je Snoezel avonturen delen, iets leuks schrijven voor toekomstige puppy baasjes of andere leuke dingen! 


Gastenboek

34 berichten op 2 pagina's
Sandra
27-09-22 13:29:52
Op 10 september hebben wij onze pup, Filou, opgehaald bij Monique. Wat heel fijn is, is dat de pups al goed gesocialiseerd worden bij Monique; hierdoor hebben ze al echt een voorsprong (al gewend om met mensen om te gaan, al gewend aan allerlei geluiden enz.).
Filou is een schatje, ook af en toe een boefje natuurlijk, maar dat hoort erbij. We zijn heel blij met hem!
Noortje van der Werf
10-08-22 16:59:23
Ongeveer 8 weken geleden hebben wij onze puppy Loet mogen ophalen bij Monique. Vanaf het moment dat de pups geboren waren kregen we dagelijks filmpjes en foto’s van ze, zo fijn!
Monique, ontzettend bedankt voor het fijne contact, alle uitleg over de pups en de goede zorg voor de puppy’s de eerste 8 weken! Loet is een ontzettend lieve, leuke pup en is zeer leergierig!
Silvie van Heugten
12-06-22 13:11:36
Op 2e Paasdag heeft lieve mama Yara 8 puppies gekregen. Een daarvan is onze Bobby. Een lieve, sociale en leergierige pup! Monique heeft er de de eerste 2 maanden voor gezorgd dat alle pups super gesocialiseerd zijn en dat is echt terug te merken. Wat zijn wij ontzettend blij met onze Bobby!
Martine en Peter Beerends
12-06-22 11:41:05
Op 2e paasdag kregen we het bericht dat Yara ( hond van Jamy Beerends en Moreno) was bevallen van 8 mooie puppy's.
Na alle bezoekjes foto's en filmpjes mochten we Pippa komen halen.
Monique heeft er voor gezorgd dat de pups een fantastische basis hebben gekregen.
Heel hartelijk dank hiervoor en hopen dat Pippa straks net zo'n lieve mama wordt als Yara.
Groetjes Martine en Peter
René & Cindy Brueren
12-06-22 11:11:15
Vorig jaar hadden we binnen ons gezin gesproken over het nemen van een hondje🐶. Iedereen blij en toen zijn we ons gaan verdiepen welke hond. We hebben met Monique contact gehad en konden nog bij het vorige nestje gaan kijken en we waren meteen verkocht. Uit het nestje van Yara is Soof geboren en een schat 🥰 van een puppy. Als gastgezin willen we Monique ontzettend bedanken 👍 voor de zorgzaamheid, tips en informatie die we de laatste maanden hebben ontvangen. Ga zo door. Veel liefs van ons vier.
Melisa Rebordinos
29-04-22 10:31:28
Al geruime tijd wilde ik een hond, stapel verliefd was ik op het ras maar maar maar, zoontje met beperking die bang was voor honden, dus wel doen, niet doen wat is wijsheid, en de wachtlijst hield me tegen(ik wilde meteen een hond niet wachten :-) ) Wij zijn als gezin gaan kijken bij een eerder nestje om te kijken hoe ons zoontje erop zou reageren dit ging goed, uit eindelijk toch besloten om ervoor te gaan. Op 31-12 is dan Mosey geboren. Vanaf het eerste bezoek bij Monique wist ik meteen hier wil ik een pup vandaan, de liefde, de passie, de kennis, het huiselijke sfeer, de pups die in de huiskamer op groeien, alles voelde zo goed, en nog steeds is er contact.
Ik ben Monique ook onwijs dankbaar met de hulp bij het matchen van onze pup Moos, belangrijkste was de klik met onze zoontje Kenzy en onze andere zoon en dat is tot op de dag van vandaag geweldig, echte maatjes van beide, maar eigenlijk van ons allemaal thuis. Wij kunnen niet meer zonder onze hond, Best Choice Ever geweest.

Nogmaals bedankt Monique voor onze geweldige Mosey

Liefs vanuit Amsterdam
John - Melisa - Kyano - Kenzy
en een poot van Mosey
Melanie Steegh
24-04-22 11:56:56
Ruim voordat onze lieve puppy werd geboren kregen we een verrassende email dat we bij het nestje van mama Soof zaten, op 01-01-22 kregen wij een email met een geweldig bericht dat er van ons nestje puppy waren geboren! Monique heeft vanaf dat moment een groepsapp aangemaakt en hielt ons dagelijks op de hoogte en stuurde hierin foto's en filmpjes. we kregen een data voor op puppy bezoek te gaan het puppy knuffelen, waarbij we in een huiselijke sfeer kwamen met koffie/thee en een stukje vlaai. Er werd ons vanalles uitgelegd en we mochten met de puppys knuffelen! er werd ons gevraagd om een top 3 te geven van de puppy's die je graag zou willen kiezen. We moesten een naam bedenken en onze puppy werd benoemd naar haar lieve mama Soof! Monique heeft een winkeltje waarbij je vanalles kunt kopen voor je puppy., Monique je bent een topper in de omgang met de puppy's in de omgang met ons als baasjes. We leren nu nog dagelijks van jouw energieke verhalen en wijze lessen! Bedankt voor alle goede zorgen voor onze lieve Soof!
Michelle Van Oostrum
23-03-22 16:01:08
Indy werd geboren op 31-12-2021. We werden dagelijks op de hoogte gesteld van de pups. Tijdens het puppyknuffelen krijg je veel informatie en mag je eventueel je voorkeur aangeven. Ik had geen voorkeur en vertrouwde op de keuze van Monique aangezien zij de puppy’s elke dag ziet. Indy werd aan ons gekoppeld en wat zijn we blij met haar! Je merkt echt dat ze een goede start heeft gehad bij Monique en haar gezin. Ze is super sociaal, lief en leergierig!

Bedankt lieve Monique voor alle goede zorgen!
Noortje Jorritsma
28-12-21 23:48:02
19 december mocht je eindelijk mee naar huis. Lieve Bob. Wat een bofkont ben ik. Een lieve knuffel, vrolijke noot, leergierig en ook ondeugend.

Monique heeft ons vanaf het eerste moment betrokken. Iedere dag filmpjes en foto’s, geweldig om te volgen. Met de liefde en toewijding van Monique hebben de pups een super start gekregen.
Bedankt Monique!

Liefs van Bob💚
& Noortje
Dewy Maas
26-12-21 14:49:08
Sepp vandaag een week bij ons, wat een lief, mooi ondeugend en leergierig hondje.
Hij heeft al zoveel goede dingen meegekregen vanuit het nest, geweldig hoe Monique dit allemaal doet.
Iedere dag foto’s en filmpjes zo leuk om te volgen.
Wij zijn er superblij mee en ook onze andere doodle die heeft er een gezellig maatje bij.
Bedankt Monique!! 🐾 van Sepp 💜

Jac Dewy Tim & Nic
Bo & Sepp 🐾
Familie De Wolf
23-12-21 13:22:10
Op zondag 12 december was eindelijk het moment daar dat we gastgezin mochten worden van Bliss. Door alle foto’s en filmjes die Monique met ons deelde waren we al zo betrokken met de ontwikkeling van de prachtige gipsy snoezel doodles. Zo ontzettend speciaal hoe Monique dit doet. Met zorg en liefde voor alle hondjes. Bliss betekend gelukzaligheid en wat zijn we dankbaar en gelukkig dat ze bij ons mag zijn. En hopenlijk word ze later net zo’n lieve en zorgzame moeder als Ziggy. ❤️
Heel veel liefs, Remco, Amber, Febe en Boaz
Marie-José en Hans van Aarssen
19-11-21 08:54:48
Saar wordt al weer bijna 1 jaar.
Binnenkort wordt ze gekeurd of ze mama mag worden.
Saar is een super vrolijk hondje, leergierig, en wil vooral overal bijzijn.
Ze is heel graag buiten en speelt graag met andere honden.
Wij zijn Monique nog elke dag dankbaar dat Saartje bij ons mag wonen.
Het is zo fijn dat Monique je vanaf het begin overal bij betrekt.
Vanaf de geboorte wordt je al mooi met foto’s en berichtjes op de hoogte gehouden over de puppy’s.
Je kunt dan bijna niet meer wachten op de dag dat je je puppy op mag gaan halen.
Hopelijk mag Saar volgend jaar de mama worden van hele mooie kleine puppy’s.
Groetjes,
Marie-José en Hans
Saar
De Punder-Bertens
19-09-21 19:44:58
Wat een bofkonten zijn wij. Vanaf half januari woont Bella bij ons.
Vanaf moment 1 zijn we dol op haar. Bella heeft ontzettend mooie lichte ogen, we noemen ze ook wel eens mensenogen, ze kan dwars door je heen kijken.
Bella is ontzettend leergierig, ze houdt van kriebelen op haar buik en vindt het leuk om met andere hondjes te spelen.
Ze is beste maatjes met onze tamme agapornis.
Over een tijdje wordt Bella gekeurd om te kijken of ze puppy's kan krijgen. Monique regelt dit allemaal super netjes. We gaan af en toe op visite bij Monique en over een paar weken gaat ze ook logeren.
Lieve groetjes
Jeroen Rachel
Isis Yuna Abby
Bella🐶 en Lulu🦜
vanessa gerads/smeets
18-09-21 15:22:33
22 augustus mocht je dan eindelijk mee naar Echt.
Vanaf dag 1 doet Cooper t geweldig. Hij is een echte lieve, deugniet. We zijn dol op Cooper, en Cooper is dol op ons!!!

Monique bedankt voor Cooper.De manier hoe jullie met de puppy's omgaan, vinden we geweldig!!! Fijn thuis, bij je gezin opgroeien en laten ontwikkelen. Dikke knuffel van Cooper🧡
Harriette Bisschops
13-09-21 19:55:08
Lieve Moniek

30 juni is onze Baerke bij jou geboren, een nest van 8 puppy’s.
Vanaf het prille begin heb je ons erg betrokken tijdens de ontwikkeling/ opvoeding van onze pup.
Vol toewijding was je met de puppy’s bezig .
Dagelijks zaten wij te wachten op jou mooie foto’s en filmpje’s ,super leuk .
Tijdens de twee bezoek momenten voelde wij ons erg welkom en had je alle tijd voor vragen en uitleg
22 aug is Baerke mee naar ons huis gekomen.
Hij is sociaal,­leergierig,­aanhankelijk ,lief,dankzij de goede start bij jou.

Wij zijn zó blij met onze huisgenoot Baerke, veel DANK hiervoor
Ted Eikenhout
12-09-21 17:32:12
Hoi, ik ben Ted!!

Mijn baasjes zeiden dat ik ook nog even wat moest laten weten in dit gastenboek! Zij zijn super blij dat ze in contact zijn gekomen met Monique, ik ben het er helemaal mee eens want ze is echt super lief! Een hele goede en betrokken fokker met een warm hart voor haar hondjes. Ze heeft erg veel kennis en ervaring, en kan daardoor de nieuwe baasjes heel goed informeren en helpen. Dankzij haar hebben zij mij, en dat is natuurlijk geweldig ;-)

Vanaf de dag dat ik geboren ben stuurde ze al foto’s en filmpjes door van mij en m’n broers en zusje, dat vonden mijn baasjes heel erg leuk. Ik heb een wereldreis afgelegd van Venlo naar Middelburg, maar dat was het waard, want ik heb het super naar mijn zin bij mijn familie! Ik weet al precies hoe laat het is als ik mee mag in de auto, dan gaan we naar het strand en dat vind ik echt helemaal geweldig!
Als jullie het leuk vinden kunnen jullie mijn avonturen volgen op instagram: @ted.de.labradoodle

Groetjes van mij :-)
Lucienne Mulders
19-02-21 09:15:47
Lieve Monique.
Wat zijn wij blij dat we bij jouw terecht zijn gekomen voor een labradoodle pup! Onze zoektocht begon in maart 2020 en we werden vrij snel getipt om met jouw contact op te nemen. We hebben een kennismaking gesprek gehad en waren gelijk enthousiast. Vanaf de eerste dag dat de puppy's geboren waren kregen we bijna dagelijks foto's en video's en konden we goed volgen en zien dat ze met heel liefde werden opgevoed binnen jouw gezin. Een betere start kunnen ze niet krijgen. Wij zijn super blij met onze Boef en de manier waarop jij dit allemaal doet. Groetjes van ons allen en een pootje van Boef.
Carla Highet
18-02-21 21:29:55
Lieve Monique, ik wil je bedanken voor het zorgdragen voor het liefdevolle nestje van Louie . Een betere start had ze niet kunnen hebben om met zo veel liefde de eerste 8 weken omringd te zijn bij jullie in huis. We hebben genoten van de foto's die je stuurde en het toppunt was uiteraard toen we Louie mochten ophalen. Ze is nu 11 weken en ze is zo lief en mooi , we zijn zo dol op haar. Liefs Carla en familie
Kim Vervoort
14-02-21 08:41:22
Eind januari 2021, eindelijk was het zover. 8 weken wachten, ivm corona konden we 1 keer op kraamvisite. Maar Monique heeft er alles aan gedaan om ons betrokken te houden. Elke dag kregen we foto’s en verhalen van de puppy’s. Monique en haar gezin besteden enorm veel lief aandacht aan de puppy’s in de eerste fase van hun leven. Geweldig! Ik kan iedereen deze ervaring aanraden.
Nicole Bouten
10-01-21 16:12:40
Hallo hallo,

Op zaterdag 24 oktober hebben wij Benji op mogen halen.
Wat zijn wij blij en trots dat we jou in ons gastgezin hebben mogen ontvangen. Bij Monique heb je een goede start gehad. Monique heeft heel veel kennis, geduld en heel veel liefde voor haar hondjes.
Benji is een heel lief, knuffelig en gezellig hondje.
Hij past heel goed binnen ons gezin. Het is fijn om te merken dat Monique samen met een gedragscoach gekeken heeft, welk hondje bij ons zou passen. Dat is heel goed gelukt!
Tonen: 5  10   20

 
 
 
 
E-mailen
Info