Snoezel Australian Labradoodles
 

Snoezels gastenboek


Op deze pagina mogen jullie je Snoezel avonturen delen, iets leuks schrijven voor toekomstige puppy baasjes of andere leuke dingen! 


Gastenboek

Lucienne Mulders
19-02-21 09:15:47
Lieve Monique.
Wat zijn wij blij dat we bij jouw terecht zijn gekomen voor een labradoodle pup! Onze zoektocht begon in maart 2020 en we werden vrij snel getipt om met jouw contact op te nemen. We hebben een kennismaking gesprek gehad en waren gelijk enthousiast. Vanaf de eerste dag dat de puppy's geboren waren kregen we bijna dagelijks foto's en video's en konden we goed volgen en zien dat ze met heel liefde werden opgevoed binnen jouw gezin. Een betere start kunnen ze niet krijgen. Wij zijn super blij met onze Boef en de manier waarop jij dit allemaal doet. Groetjes van ons allen en een pootje van Boef.
Carla Highet
18-02-21 21:29:55
Lieve Monique, ik wil je bedanken voor het zorgdragen voor het liefdevolle nestje van Louie . Een betere start had ze niet kunnen hebben om met zo veel liefde de eerste 8 weken omringd te zijn bij jullie in huis. We hebben genoten van de foto's die je stuurde en het toppunt was uiteraard toen we Louie mochten ophalen. Ze is nu 11 weken en ze is zo lief en mooi , we zijn zo dol op haar. Liefs Carla en familie
Kim Vervoort
14-02-21 08:41:22
Eind januari 2021, eindelijk was het zover. 8 weken wachten, ivm corona konden we 1 keer op kraamvisite. Maar Monique heeft er alles aan gedaan om ons betrokken te houden. Elke dag kregen we foto’s en verhalen van de puppy’s. Monique en haar gezin besteden enorm veel lief aandacht aan de puppy’s in de eerste fase van hun leven. Geweldig! Ik kan iedereen deze ervaring aanraden.
Nicole Bouten
10-01-21 16:12:40
Hallo hallo,

Op zaterdag 24 oktober hebben wij Benji op mogen halen.
Wat zijn wij blij en trots dat we jou in ons gastgezin hebben mogen ontvangen. Bij Monique heb je een goede start gehad. Monique heeft heel veel kennis, geduld en heel veel liefde voor haar hondjes.
Benji is een heel lief, knuffelig en gezellig hondje.
Hij past heel goed binnen ons gezin. Het is fijn om te merken dat Monique samen met een gedragscoach gekeken heeft, welk hondje bij ons zou passen. Dat is heel goed gelukt!
Wendy van Rijn
23-12-20 23:44:55
Hallo lieve mensen,

24 oktober is Teddy bij ons komen wonen.
Een lief hondenmeisje, 1 van de “ 7 dwergen” uit het nest van Ziggy.
Daar heeft Teddy een fijne start gehad, zoveel liefde❤️
Wij zijn gastgezin voor Moondoodles💚, dus als het goed is wordt onze Teddy ook ooit mama.
Maar nu eerst lekker groeien en bloeien, wat ben je een lief moppie.
Wij genieten allemaal zo van jou🥰

Liefs,
Charl, Wendy,
Joni, mIck, Katie, Gino.
🐾 Teddy.
Janine Eijkenboom
16-12-20 21:54:25
In oktober is Pieke bij ons komen mogen wonen. Een lief en snoezelige doodle.
Monique is een ervaren vrouw die met liefde en passie de doodles een mooie start geeft. Wat we zelf heel prettig vinden is dat de honden een gedragstest ondergaan en gekeken wordt welke hond bij welk gezin het beste past. En ik begrijp ook helemaal dat Pieke in ons gezin is mogen komen wonen. Zeer leergierige pup en houdt zeker van knuffelen.
Moreno Walda
13-12-20 15:30:06
Hallo allemaal!

In Oktober zijn wij trotse baasjes geworden van Yara. Zij is geboren op 01-09-2020 en is een dochter van Ziggy. Yara is een zeer lieve, energieke en onwijs mooie meid. Monique geeft de pups de zorg en aandacht die ze verdienen. De pups wennen aan alle dagelijkse dingen gezien ze opgroeien in een huiselijke sfeer van een hechte familie. Yara is member of the Snoezel family en zal dus in de toekomst voor nieuwe Snoezeltjes zorgen.

Liefs,

Moreno, Jamy en Yara
Frenkie Poldervaart
09-12-20 19:12:16
Hallo lieve mensen,

Mijn naam is Frenkie en ik ben geboren op 01-09-2020 bij Snoezel. Nadat mijn broertjes en zusjes al waren geboren kwam ik als verrassing nog op de wereld. Samen met mijn broertjes en zusjes zijn we met heel veel liefde verzorgd door Monique en haar gezin. Wat zijn we al die tijd veel geknuffeld en laat dat nou net zijn wat ik het liefste doe.
Op 24-11 kwamen mijn baasjes me ophalen, ik kende ze al, want ze waren al een paar keer langs geweest om te knuffelen en Monique heeft ze toen alles verteld over het verzorgen van mij.
De eerste dagen was het wel even wennen in mijn nieuwe huis, zonder mijn broertjes en zusjes maar gelukkig had ik gelijk al een vriendje. Hij heet Ted en ik vond hem er in het begin wel een beetje raar uitzien. Volgens mijn baasjes komt dat omdat hij een konijn is en geen hond. Hij is wel heel lief voor mij en ik ook voor hem. Af en toe sturen mijn broertjes en zusjes nog wel een foto of filmpje op whatsapp, dat vind ik erg leuk om te zien.
Ik ben dol op wandelingetjes maken, soms luister ik dan nog niet zo goed, maar het is ook zo leuk buiten. Ook ben ik al naar puppycursus geweest, daar ging het zo goed, dat ik het soms voor de hele klas voor mocht doen, ik denk dat dit komt doordat Monique me al zo goed heeft voorbereid.

Nu ga ik weer even lekker knuffelen met mijn baasjes.

Woof en een high poot,

Frenkie
Bianca Hees
06-12-20 12:48:45
Hier weer eens een berichtje van Loa .

Hallo allemaal ,
Inmiddels ben ik een echte jonge dame .
Alweer 1 jaar .
De afgelopen weken waren spannend voor mij .
Ik moest naar de dokter voor onderzoekjes , of ik ‘goed gekeurd’ zou worden 🤔
Nou ik vond dat niet nodig want ik ben eigenlijk wel perfect 🤩 maar ja mijn baasjes vonden dat dat moest dus heb ik t maar lief gedaan .
En wat denk je ; helemaal goed .... zei ik toch 😉
Ben wel blij hoor want nu mag ik officieel mama worden .
Ik hoop dat mijn kinderen net zo lief worden als ik ben .
Dat ze net zo goed luisteren ,net zo gek zijn, en net zo veel liefde en vreugde geven aan hun nieuwe baasjes als dat ik dat doe .
Zal als de tijd daar is mijn best doen om ze dat bij te brengen en mee te geven ..
De groetjes en wie weet tot ziens .
Dikke poot 🐾 en natte neuzekus van Loa
Bianca Hees
02-05-20 15:53:51
... vervolg van mijn verhaal
Beginnen met onderstaande verhaal en dan deze lezen anders raken jullie mensen mensen ‘de kluts kwijt ‘ zoals mijn baasje altijd zegt !
Ik ben dus Loa ,
Vandaag heb ik mijn ‘red stok uit het water diploma ‘gehaald
Super trots waren ze op mij ...
liep met de stok en mijn neus in de lucht maar wel nog met 4 pootjes op de grond , Haha
Mijn baasjes bleven me maar complimentjes geven ; wat kan je al goed zwemmen , wat luister je goed , wat ben je toch lief , wat kan je al veel , moest wel moeite doen om die pootjes op de grond te houden als je zo geprezen wordt .
Zo nu in de auto wat ik heel leuk vind , op naar huis!
Lekker dutje doen .
Straks weer heerlijk knuffelen met de baasjes , dat doe ik het liefste .
Wat ik niet zo leuk vindt is alleen eten daarom eet ik altijd als mijn baasjes ook eten , da’s veel gezelliger .
Hopelijk gaan we dan nog wat oefeningen doen zodat ik nog meer leer want ik werk graag voor mijn baasje ... als ze snoepjes heeft tenminste anders wordt het lastig .. Haha
Ik leer heel snel ben een slimme meid !
Maar voor nu stop ik ff met tikken want mijn oogjes vallen dicht .
Ga even een dutje doen ,
Tot de volgende keer ,
Liefs Loa van snoezellabradoodles
Bianca Hees
02-05-20 15:33:05
Hoi , ik ben Loa
Ik wil me even aan jullie voorstellen zodat jullie weten wie ik ben .
Straks als ik groot ben en mama mag worden vinden jullie het misschien leuk om iets terug te lezen over hoe ik ( mama van jullie puppie’s) zelf was als pup .
Maar denk dat ik buiten voor later nu ook al mega interessant ben , hihi
Na dat ik bij mijn mama weg mocht ben ik bij de buren gaan wonen dat was top want zo was ik toch op mezelf als grote meid maar ook nog dicht bij mijn mama en tantes .
Onder de schutting door gaven we elkaar vaak een natte neus en zo gingen de eerste weken voorbij .
Na 4 maandjes besloten mijn baasjes met pijn in hun hart en dikke tranen afscheid te nemen van mij omdat hun privé omstandigheden veranderden en omdat ze zo van mij hielden mij een plekje gunden waar veel meer tijd was voor mij .
Zo kwam ik in Echt !
Was ff wennen hoor aan de andere baasjes .
Mijn grote baasje en 2 baasjes van 16 jaar .
En alsof dat al niet spannend genoeg was liep er ook nog een knakworst op pootjes rond , mijn grote broer zeiden ze , rare mensen dacht ik nog ....grote broer ? Dat ding op poten is 3 x zo klein als ik !
Maar heel eerlijk is Flip ( zo heet mijn tekkelbroer) wel een soort grote broer geworden , als ik wat bang was voor geluidjes of dingen niet durf is hij er altijd voor mij en dat is zo fijn .
Samen de boel op stelten zetten of flink klieren kunnen we ook goed .
Dan zijn de baasjes soms beetje mopperig op ons maar ja moet je maar geen pup nemen zeg ik dan tegen Flip .. is hun eigen schuld , dikke bult !
Vindt het fijn in Echt... we gaan vaak wandelen , dat doe ik heel graag .
Wel zoek ik gelijk een stok want zonder kan de wandeling niet van start gaan !
In het bos loop ik al heel lief en goed alleen , apporteren kan ik al super goed zeggen mijn baasjes .
Soms is luisteren nog lastig ... als ik achter de kraaien aan ren dan wordt ik meteen doof ... heel raar maar kan er niks aan doen .
Vervolg komt zo ....
Imke en Chris Straus
02-01-20 16:29:13
Zo nu en dan komen wensen uit en worden dromen werkelijkheid 😉Nu 2 weken ontzettend gelukkig met onze lieve Donby! En het mooiste is, dat we een puppy hebben mogen kiezen bij een fokker die ook echt passie en liefde heeft voor deze prachtige soort honden! Bij Monique. En een niet onbelangrijk pluspunt is dat Chris normaal gesproken last heeft van allergieën bij honden en of andere diersoorten, maar bij deze Australian Labradoodles heeft hij gelukkig geen last! Een geweldig fijne ervaring vanaf de aller eerste intake met Monique over het aanschaffen van een van haar hondjes, het contact tussendoor over de zwangerschap van de moederhond, het heel erg leuke puppy kraamfeest met alle informatie die je nodig hebt voor een fijne start tot aan met het ophalen van ons hondje! We genieten volop van ons lief, gezond en speels hartendiefje. Bij nog een volgende hond, gaan we 100% zeker bij Monique en haar liefdevolle gezin waar ze met passie Australian Labradoodles puppy's klaarstoomd voor een
passend gezin/ baasje. Bedankt lieve Monique! Wij zijn happy met Dobby!
Ed, Rachel & Tijn Heijsterman
16-12-19 13:56:41
14-12-‘19 was eindelijk de dag dat we onze knappe, slimme en überschattige Sjef op mochten halen❤️ Op weg naar Monique, naar Venlo. Wij hebben al eerder honden gehad, maar de ervaring die wij bij Monique hebben, is voor het eerst! Sjef en zijn prachtige broertjes en zusjes zijn ontzettend liefdevol, warm en professioneel voorbereid op hun nieuwe gezin en thuis. Als je vragen hebt, kun je altijd terecht. Dit hebben wij nog nooit eerder meegemaakt. Na verschillende bezoekjes en een heus kraamfeest mochten we hem ophalen. En wat genieten we nu al! Nu al onmisbaar🥰 Weinig spanning, heel relaxed en snel gewend.
Monique en fam, ontzettend bedankt voor de goede zorgen! We zouden je bij iedereen aanraden!
Juultje van Limpt
16-12-19 13:39:42
Wát een fijne ervaringen hebben wij bij Snoezel gehad! Vanaf het eerste gesprek tot aan het ophalen van Saar zijn we er altijd van overtuigd geweest dat de puppy's van goede huizen komen. Monique gaat zó lief met de kleine snoezeltjes om. De pups wordt van moment 1 klaargestoomd om met een baasje mee naar huis gegaan. Saar is 14/12/2019 in ons gezinnetje gekomen. Net voor oud en nieuw dus. Monique vertelde me dat om deze reden ze ook al wat vuurwerk geluiden had opgezet zodat de pups kunnen wennen. Ze mogen naar buiten, in de auto,... Er is echt aandacht voor de puppy's. Lieve Snoezel, lieve Monique, enorm bedankt voor alle goede zorgen en voor ons lief, klein, Saartje. Groetjes, Juultje en Kees
Linda van Rijen
25-09-19 12:30:27
2 augustus was het dan zover: we mochten onze Mees ophalen!
Mees is de zoon van Ziggy en Elmo en het broertje van Ollie, Liz, Jean, Charley en Luna. Net als zijn ouders en broertjes en zusjes is Mees een knapperd: hij heeft een mooie caramelkleurige fleecevacht met een klein plukje wit op de borst.
We hebben elkaar de afgelopen week al behoorlijk goed leren kennen en leren samen nog elke dag bij. Mees is echt een gezelschapsdier: hij komt graag knuffelen, vindt het leuk om mee te wandelen en speelt graag. Het is een slimme hond die snel leert......hoewel het natuurlijk ook nog een puppy is en daarom ook regelmatig nog zijn eigen gang gaat als we willen dat hij gaat zitten of liggen ;-)
We zijn superblij dat Monique ons uitgekozen heeft als een van de nieuwe baasjes van de pups van Ziggy. We zijn bij Monique terecht gekomen om dat we graag een hond wilden van een kleinschalige fokker bij wie de pups in huiselijke kring op zouden groeien. We zijn heel tevreden over het contact met Monique van aanmelding tot nu. We zijn heel blij dat Mees voordat hij bij ons kwam als zo'n goede en liefdevolle start heeft gehad bij Monique en haar familie.
José José de Jonge
23-09-19 21:57:23
Hoi hoi,

Wij hebben na lang wachten begin augustus onze Ollie opgehaald. Ollie is een dochtertje van Ziggy en Elmo. Ze heeft een mooie fleece vacht, een zwart neusje en een mooi bruin/rode kleur. Samen met onze kinderen genieten wij enorm van ons nieuwe huisgenootje. Het is wel intensief en het is onze eerste hond dus alles is nieuw. We hebben haar nu ongeveer 7 weken. Leren haar goed kennen. De ene dag gaat super goed, de andere luistert ze wat minder....ze groeit heel hard en moet nog veel slapen. We zijn heel blij met Monique als fokker. Kleinschalig. Liefde voor honden en de pups groeien op in huis. Het contact is altijd goed ook al wonen we ver uit de richting. Ook nadat de pups zijn uitgevlogen worden er nog foto's etc uitgewisseld. Onze Ollie is (puppy roze) uit het nestje van Ziggy een lief meisje met pit, een deugniet en een knuffelbeertje..
Karline Van der Linden
28-08-18 17:40:15
Wat zijn wij trots op onze Tommie! Een grote deugniet, die je maar al te graag uitdaagt met zijn kwajongensstreken, maar wat is hij lief! Onze dochter was zo bang voor honden, dat het best een gewaagde gok was om een labradoodle in ons gezin op te nemen. Maar nu, Tommie is nu een maand of 7 bij ons, is hij dikke maatjes met haar en met de rest van het gezin. We zijn blij dat we bij Monique zijn terechtgekomen in onze zoektocht naar een labradoodle. Tommie is uit een warm nest gekomen en dat is zeker een goede basis geweest in zijn groei tot hoe hij nu is en nog zal worden.
Kim Van Loock
31-03-18 12:02:48
Hallo allemaal,

Wij zijn de trotse baasjes van Whisky!
Hij is de zoon van Daisy en Boaz en is geboren op 29/11/2017. Met zijn prachtige witte vlekken is hij een kleine kopie van zijn papa.
Karakter en pit bezit hij ook, maar hij is vooral een lieve kleine kapoen! Leergierig en bereid om alles te doen voor een koekje maakt hem een geweldige leerling! Wij zijn Monique en haar gezin nog altijd enorm dankbaar dat wij werden gekozen voor het laatste plekje op de lijst! Whisky is in zijn eerste levensweken vertroeteld door een warm gezin en dat heeft zijn effect niet gemist!

Groetjes Kim, David & Whisky!
Tonen: 5  10   20

 
 
 
 
E-mailen
Info