Snoezel Australian Labradoodles
 

Snoezels gastenboek


Op deze pagina mogen jullie je Snoezel avonturen delen, iets leuks schrijven voor toekomstige puppy baasjes of andere leuke dingen! Gastenboek

40 berichten op 4 pagina's
Sandy Menick
08-02-23 12:35:14
Monique wat ben je een geweldig goede fokker. Je doet het met zoveel liefde en toewijding. ❤️ Dat merk je aan alles! Leuk hoe je ons middels een appgroep op de hoogte hield met leuke foto’s en filmpjes van de puppy’s. Superleuk om te zien. Je kunt merken dat de puppy’s al heel wat gewend zijn doordat ze zo fijn opgroeien in een huiselijke gezinssituatie. Het kraamfeest was heel leuk en leerzaam! Je legt alles goed uit en bereid toekomstige honden eigenaren goed voor. Je straalt zoveel rust en vertrouwen uit, dat is heel fijn. Ik zou jou zeker aanbevelen!👍🏽😊 We zijn dan ook heel blij met onze lieverd Coco die je in de toekomst nog veel gaat zien. Hopelijk mag ze ook mama worden van prachtige lieve puppy’s🐾🥰 Ze is bij jou in ieder geval in goede handen!
Henrieke De Jong
06-02-23 21:28:41
Wát een schatje is onze Suzie.
En wat is Monique een lieve fokker. Met alle liefde en toewijding zorgt ze voor haar pupjes. In de toekomst is het plan dat Suzie coach- of therapiehond wordt. Het is mede daarom heel fijn dat Monique de pupjes al bij haar laat kennismaken met allerlei dingen, zoals autorijden en wandelen buiten. Met vertrouwen hebben we Suzie kunnen overnemen. We genieten volop!
Dankjewel voor al je liefde Monique!
Susan van der Linden
05-02-23 16:27:23
Vandaag mochten wij onze Bowie ophalen. Wat heeft ze een goede start gekregen bij Monique! Vanaf het begin werden we op de hoogte gehouden met leuke berichten, foto's en filmpjes. Het kraamfeest was ook erg fijn. We mochten met de puppy's knuffelen en kregen heel veel informatie van Monique om ons voor te bereiden op de komst van onze puppy. Monique, hartelijk dank voor al je goede zorgen en adviezen!
Nick Meijer
26-01-23 18:12:54
Wij hebben laatst een heel leuk kraamfeestje gehad waarbij we veel informatie kregen over de puppy's, daarbij hebben we ook onze 3 voorkeuren kunnen geven, en het is toch één van onze voorkeur geworden.. Het is een hele goede fokker en zorgt heel goed voor alle puppy's! ❤️🐶
Femke Verhaegh
13-10-22 21:41:42
Sinds 22 augustus 2021 ben ik het trotse baasje van James. Wat een lieverd, soms een deugniet en vaak een ‘flappie’. Tijdens moment een was Monique al super betrokken en werden telkens op de hoogte gehouden. Wij horen zowat bij elke wandeling wat James voor mooie en lieve hond is.
Maartje Gerats
13-10-22 20:01:31
Op 9 september hebben wij ons Pip kunnen ophalen. Hier hebben we ons met het hele gezin enorm op verheugd. De Labradoodle was niet nieuw voor ons we hebben al een zwarte labradoodle van 9,5 jaar. Je kon goed merken toen Pip bij ons thuis kwam hoe goed ze al gesocialiseerd was. Dit komt doordat Monique en haar gezin en hun eigen honden de pups een goede start en thuis geven dit kun je goed merken. Als je bij hen thuis komt voel je een en al liefde voor deze hondjes🥰 Pip is een lieve , ondeugende en actieve pup die graag met haar vriendje Pelle speelt en die goed alleen kan zijn, maar het ook leuk vind om erop uit te gaan. De groepsapp die Monique had gemaakt voor de nieuwe baasjes was en is nog steeds erg fijn. Zo bleef je thuis op de hoogte hoe het ging met de pups ook door foto’s te sturen.
Wij zijn zo ontzettend blij met haar 💗
Sandra
27-09-22 13:29:52
Op 10 september hebben wij onze pup, Filou, opgehaald bij Monique. Wat heel fijn is, is dat de pups al goed gesocialiseerd worden bij Monique; hierdoor hebben ze al echt een voorsprong (al gewend om met mensen om te gaan, al gewend aan allerlei geluiden enz.).
Filou is een schatje, ook af en toe een boefje natuurlijk, maar dat hoort erbij. We zijn heel blij met hem!
Noortje van der Werf
10-08-22 16:59:23
Ongeveer 8 weken geleden hebben wij onze puppy Loet mogen ophalen bij Monique. Vanaf het moment dat de pups geboren waren kregen we dagelijks filmpjes en foto’s van ze, zo fijn!
Monique, ontzettend bedankt voor het fijne contact, alle uitleg over de pups en de goede zorg voor de puppy’s de eerste 8 weken! Loet is een ontzettend lieve, leuke pup en is zeer leergierig!
Silvie van Heugten
12-06-22 13:11:36
Op 2e Paasdag heeft lieve mama Yara 8 puppies gekregen. Een daarvan is onze Bobby. Een lieve, sociale en leergierige pup! Monique heeft er de de eerste 2 maanden voor gezorgd dat alle pups super gesocialiseerd zijn en dat is echt terug te merken. Wat zijn wij ontzettend blij met onze Bobby!
Martine en Peter Beerends
12-06-22 11:41:05
Op 2e paasdag kregen we het bericht dat Yara ( hond van Jamy Beerends en Moreno) was bevallen van 8 mooie puppy's.
Na alle bezoekjes foto's en filmpjes mochten we Pippa komen halen.
Monique heeft er voor gezorgd dat de pups een fantastische basis hebben gekregen.
Heel hartelijk dank hiervoor en hopen dat Pippa straks net zo'n lieve mama wordt als Yara.
Groetjes Martine en Peter
Tonen: 5  10   20

 
 
 
 
E-mailen
Info