Snoezel Australian Labradoodles
 

Snoezels gastenboek


Op deze pagina mogen jullie je Snoezel avonturen delen, iets leuks schrijven voor toekomstige puppy baasjes of andere leuke dingen! 


Gastenboek

18 berichten op 2 pagina's
Lucienne Mulders
19-02-21 09:15:47
Lieve Monique.
Wat zijn wij blij dat we bij jouw terecht zijn gekomen voor een labradoodle pup! Onze zoektocht begon in maart 2020 en we werden vrij snel getipt om met jouw contact op te nemen. We hebben een kennismaking gesprek gehad en waren gelijk enthousiast. Vanaf de eerste dag dat de puppy's geboren waren kregen we bijna dagelijks foto's en video's en konden we goed volgen en zien dat ze met heel liefde werden opgevoed binnen jouw gezin. Een betere start kunnen ze niet krijgen. Wij zijn super blij met onze Boef en de manier waarop jij dit allemaal doet. Groetjes van ons allen en een pootje van Boef.
Carla Highet
18-02-21 21:29:55
Lieve Monique, ik wil je bedanken voor het zorgdragen voor het liefdevolle nestje van Louie . Een betere start had ze niet kunnen hebben om met zo veel liefde de eerste 8 weken omringd te zijn bij jullie in huis. We hebben genoten van de foto's die je stuurde en het toppunt was uiteraard toen we Louie mochten ophalen. Ze is nu 11 weken en ze is zo lief en mooi , we zijn zo dol op haar. Liefs Carla en familie
Kim Vervoort
14-02-21 08:41:22
Eind januari 2021, eindelijk was het zover. 8 weken wachten, ivm corona konden we 1 keer op kraamvisite. Maar Monique heeft er alles aan gedaan om ons betrokken te houden. Elke dag kregen we foto’s en verhalen van de puppy’s. Monique en haar gezin besteden enorm veel lief aandacht aan de puppy’s in de eerste fase van hun leven. Geweldig! Ik kan iedereen deze ervaring aanraden.
Nicole Bouten
10-01-21 16:12:40
Hallo hallo,

Op zaterdag 24 oktober hebben wij Benji op mogen halen.
Wat zijn wij blij en trots dat we jou in ons gastgezin hebben mogen ontvangen. Bij Monique heb je een goede start gehad. Monique heeft heel veel kennis, geduld en heel veel liefde voor haar hondjes.
Benji is een heel lief, knuffelig en gezellig hondje.
Hij past heel goed binnen ons gezin. Het is fijn om te merken dat Monique samen met een gedragscoach gekeken heeft, welk hondje bij ons zou passen. Dat is heel goed gelukt!
Wendy van Rijn
23-12-20 23:44:55
Hallo lieve mensen,

24 oktober is Teddy bij ons komen wonen.
Een lief hondenmeisje, 1 van de “ 7 dwergen” uit het nest van Ziggy.
Daar heeft Teddy een fijne start gehad, zoveel liefde❤️
Wij zijn gastgezin voor Moondoodles💚, dus als het goed is wordt onze Teddy ook ooit mama.
Maar nu eerst lekker groeien en bloeien, wat ben je een lief moppie.
Wij genieten allemaal zo van jou🥰

Liefs,
Charl, Wendy,
Joni, mIck, Katie, Gino.
🐾 Teddy.
Janine Eijkenboom
16-12-20 21:54:25
In oktober is Pieke bij ons komen mogen wonen. Een lief en snoezelige doodle.
Monique is een ervaren vrouw die met liefde en passie de doodles een mooie start geeft. Wat we zelf heel prettig vinden is dat de honden een gedragstest ondergaan en gekeken wordt welke hond bij welk gezin het beste past. En ik begrijp ook helemaal dat Pieke in ons gezin is mogen komen wonen. Zeer leergierige pup en houdt zeker van knuffelen.
Moreno Walda
13-12-20 15:30:06
Hallo allemaal!

In Oktober zijn wij trotse baasjes geworden van Yara. Zij is geboren op 01-09-2020 en is een dochter van Ziggy. Yara is een zeer lieve, energieke en onwijs mooie meid. Monique geeft de pups de zorg en aandacht die ze verdienen. De pups wennen aan alle dagelijkse dingen gezien ze opgroeien in een huiselijke sfeer van een hechte familie. Yara is member of the Snoezel family en zal dus in de toekomst voor nieuwe Snoezeltjes zorgen.

Liefs,

Moreno, Jamy en Yara
Frenkie Poldervaart
09-12-20 19:12:16
Hallo lieve mensen,

Mijn naam is Frenkie en ik ben geboren op 01-09-2020 bij Snoezel. Nadat mijn broertjes en zusjes al waren geboren kwam ik als verrassing nog op de wereld. Samen met mijn broertjes en zusjes zijn we met heel veel liefde verzorgd door Monique en haar gezin. Wat zijn we al die tijd veel geknuffeld en laat dat nou net zijn wat ik het liefste doe.
Op 24-11 kwamen mijn baasjes me ophalen, ik kende ze al, want ze waren al een paar keer langs geweest om te knuffelen en Monique heeft ze toen alles verteld over het verzorgen van mij.
De eerste dagen was het wel even wennen in mijn nieuwe huis, zonder mijn broertjes en zusjes maar gelukkig had ik gelijk al een vriendje. Hij heet Ted en ik vond hem er in het begin wel een beetje raar uitzien. Volgens mijn baasjes komt dat omdat hij een konijn is en geen hond. Hij is wel heel lief voor mij en ik ook voor hem. Af en toe sturen mijn broertjes en zusjes nog wel een foto of filmpje op whatsapp, dat vind ik erg leuk om te zien.
Ik ben dol op wandelingetjes maken, soms luister ik dan nog niet zo goed, maar het is ook zo leuk buiten. Ook ben ik al naar puppycursus geweest, daar ging het zo goed, dat ik het soms voor de hele klas voor mocht doen, ik denk dat dit komt doordat Monique me al zo goed heeft voorbereid.

Nu ga ik weer even lekker knuffelen met mijn baasjes.

Woof en een high poot,

Frenkie
Bianca Hees
06-12-20 12:48:45
Hier weer eens een berichtje van Loa .

Hallo allemaal ,
Inmiddels ben ik een echte jonge dame .
Alweer 1 jaar .
De afgelopen weken waren spannend voor mij .
Ik moest naar de dokter voor onderzoekjes , of ik ‘goed gekeurd’ zou worden 🤔
Nou ik vond dat niet nodig want ik ben eigenlijk wel perfect 🤩 maar ja mijn baasjes vonden dat dat moest dus heb ik t maar lief gedaan .
En wat denk je ; helemaal goed .... zei ik toch 😉
Ben wel blij hoor want nu mag ik officieel mama worden .
Ik hoop dat mijn kinderen net zo lief worden als ik ben .
Dat ze net zo goed luisteren ,net zo gek zijn, en net zo veel liefde en vreugde geven aan hun nieuwe baasjes als dat ik dat doe .
Zal als de tijd daar is mijn best doen om ze dat bij te brengen en mee te geven ..
De groetjes en wie weet tot ziens .
Dikke poot 🐾 en natte neuzekus van Loa
Bianca Hees
02-05-20 15:53:51
... vervolg van mijn verhaal
Beginnen met onderstaande verhaal en dan deze lezen anders raken jullie mensen mensen ‘de kluts kwijt ‘ zoals mijn baasje altijd zegt !
Ik ben dus Loa ,
Vandaag heb ik mijn ‘red stok uit het water diploma ‘gehaald
Super trots waren ze op mij ...
liep met de stok en mijn neus in de lucht maar wel nog met 4 pootjes op de grond , Haha
Mijn baasjes bleven me maar complimentjes geven ; wat kan je al goed zwemmen , wat luister je goed , wat ben je toch lief , wat kan je al veel , moest wel moeite doen om die pootjes op de grond te houden als je zo geprezen wordt .
Zo nu in de auto wat ik heel leuk vind , op naar huis!
Lekker dutje doen .
Straks weer heerlijk knuffelen met de baasjes , dat doe ik het liefste .
Wat ik niet zo leuk vindt is alleen eten daarom eet ik altijd als mijn baasjes ook eten , da’s veel gezelliger .
Hopelijk gaan we dan nog wat oefeningen doen zodat ik nog meer leer want ik werk graag voor mijn baasje ... als ze snoepjes heeft tenminste anders wordt het lastig .. Haha
Ik leer heel snel ben een slimme meid !
Maar voor nu stop ik ff met tikken want mijn oogjes vallen dicht .
Ga even een dutje doen ,
Tot de volgende keer ,
Liefs Loa van snoezellabradoodles
Tonen: 5  10   20

 
 
 
 
E-mailen
Info