Snoezel Australian Labradoodles
 

Snoezels gastenboek


Op deze pagina mogen jullie je Snoezel avonturen delen, iets leuks schrijven voor toekomstige puppy baasjes of andere leuke dingen! Gastenboek

40 berichten op 8 pagina's
Sandy Menick
08-02-23 12:35:14
Monique wat ben je een geweldig goede fokker. Je doet het met zoveel liefde en toewijding. ❤️ Dat merk je aan alles! Leuk hoe je ons middels een appgroep op de hoogte hield met leuke foto’s en filmpjes van de puppy’s. Superleuk om te zien. Je kunt merken dat de puppy’s al heel wat gewend zijn doordat ze zo fijn opgroeien in een huiselijke gezinssituatie. Het kraamfeest was heel leuk en leerzaam! Je legt alles goed uit en bereid toekomstige honden eigenaren goed voor. Je straalt zoveel rust en vertrouwen uit, dat is heel fijn. Ik zou jou zeker aanbevelen!👍🏽😊 We zijn dan ook heel blij met onze lieverd Coco die je in de toekomst nog veel gaat zien. Hopelijk mag ze ook mama worden van prachtige lieve puppy’s🐾🥰 Ze is bij jou in ieder geval in goede handen!
Henrieke De Jong
06-02-23 21:28:41
Wát een schatje is onze Suzie.
En wat is Monique een lieve fokker. Met alle liefde en toewijding zorgt ze voor haar pupjes. In de toekomst is het plan dat Suzie coach- of therapiehond wordt. Het is mede daarom heel fijn dat Monique de pupjes al bij haar laat kennismaken met allerlei dingen, zoals autorijden en wandelen buiten. Met vertrouwen hebben we Suzie kunnen overnemen. We genieten volop!
Dankjewel voor al je liefde Monique!
Susan van der Linden
05-02-23 16:27:23
Vandaag mochten wij onze Bowie ophalen. Wat heeft ze een goede start gekregen bij Monique! Vanaf het begin werden we op de hoogte gehouden met leuke berichten, foto's en filmpjes. Het kraamfeest was ook erg fijn. We mochten met de puppy's knuffelen en kregen heel veel informatie van Monique om ons voor te bereiden op de komst van onze puppy. Monique, hartelijk dank voor al je goede zorgen en adviezen!
Nick Meijer
26-01-23 18:12:54
Wij hebben laatst een heel leuk kraamfeestje gehad waarbij we veel informatie kregen over de puppy's, daarbij hebben we ook onze 3 voorkeuren kunnen geven, en het is toch één van onze voorkeur geworden.. Het is een hele goede fokker en zorgt heel goed voor alle puppy's! ❤️🐶
Femke Verhaegh
13-10-22 21:41:42
Sinds 22 augustus 2021 ben ik het trotse baasje van James. Wat een lieverd, soms een deugniet en vaak een ‘flappie’. Tijdens moment een was Monique al super betrokken en werden telkens op de hoogte gehouden. Wij horen zowat bij elke wandeling wat James voor mooie en lieve hond is.
Tonen: 5  10   20

 
 
 
 
E-mailen
Info