Snoezel Australian Labradoodles
 

Snoezels gastenboek


Op deze pagina mogen jullie je Snoezel avonturen delen, iets leuks schrijven voor toekomstige puppy baasjes of andere leuke dingen! 


Gastenboek

15 berichten op 3 pagina's
Nicole Bouten
10-01-21 16:12:40
Hallo hallo,

Op zaterdag 24 oktober hebben wij Benji op mogen halen.
Wat zijn wij blij en trots dat we jou in ons gastgezin hebben mogen ontvangen. Bij Monique heb je een goede start gehad. Monique heeft heel veel kennis, geduld en heel veel liefde voor haar hondjes.
Benji is een heel lief, knuffelig en gezellig hondje.
Hij past heel goed binnen ons gezin. Het is fijn om te merken dat Monique samen met een gedragscoach gekeken heeft, welk hondje bij ons zou passen. Dat is heel goed gelukt!
Wendy van Rijn
23-12-20 23:44:55
Hallo lieve mensen,

24 oktober is Teddy bij ons komen wonen.
Een lief hondenmeisje, 1 van de “ 7 dwergen” uit het nest van Ziggy.
Daar heeft Teddy een fijne start gehad, zoveel liefde❤️
Wij zijn gastgezin voor Moondoodles?, dus als het goed is wordt onze Teddy ook ooit mama.
Maar nu eerst lekker groeien en bloeien, wat ben je een lief moppie.
Wij genieten allemaal zo van jou?

Liefs,
Charl, Wendy,
Joni, mIck, Katie, Gino.
? Teddy.
Janine Eijkenboom
16-12-20 21:54:25
In oktober is Pieke bij ons komen mogen wonen. Een lief en snoezelige doodle.
Monique is een ervaren vrouw die met liefde en passie de doodles een mooie start geeft. Wat we zelf heel prettig vinden is dat de honden een gedragstest ondergaan en gekeken wordt welke hond bij welk gezin het beste past. En ik begrijp ook helemaal dat Pieke in ons gezin is mogen komen wonen. Zeer leergierige pup en houdt zeker van knuffelen.
Moreno Walda
13-12-20 15:30:06
Hallo allemaal!

In Oktober zijn wij trotse baasjes geworden van Yara. Zij is geboren op 01-09-2020 en is een dochter van Ziggy. Yara is een zeer lieve, energieke en onwijs mooie meid. Monique geeft de pups de zorg en aandacht die ze verdienen. De pups wennen aan alle dagelijkse dingen gezien ze opgroeien in een huiselijke sfeer van een hechte familie. Yara is member of the Snoezel family en zal dus in de toekomst voor nieuwe Snoezeltjes zorgen.

Liefs,

Moreno, Jamy en Yara
Frenkie Poldervaart
09-12-20 19:12:16
Hallo lieve mensen,

Mijn naam is Frenkie en ik ben geboren op 01-09-2020 bij Snoezel. Nadat mijn broertjes en zusjes al waren geboren kwam ik als verrassing nog op de wereld. Samen met mijn broertjes en zusjes zijn we met heel veel liefde verzorgd door Monique en haar gezin. Wat zijn we al die tijd veel geknuffeld en laat dat nou net zijn wat ik het liefste doe.
Op 24-11 kwamen mijn baasjes me ophalen, ik kende ze al, want ze waren al een paar keer langs geweest om te knuffelen en Monique heeft ze toen alles verteld over het verzorgen van mij.
De eerste dagen was het wel even wennen in mijn nieuwe huis, zonder mijn broertjes en zusjes maar gelukkig had ik gelijk al een vriendje. Hij heet Ted en ik vond hem er in het begin wel een beetje raar uitzien. Volgens mijn baasjes komt dat omdat hij een konijn is en geen hond. Hij is wel heel lief voor mij en ik ook voor hem. Af en toe sturen mijn broertjes en zusjes nog wel een foto of filmpje op whatsapp, dat vind ik erg leuk om te zien.
Ik ben dol op wandelingetjes maken, soms luister ik dan nog niet zo goed, maar het is ook zo leuk buiten. Ook ben ik al naar puppycursus geweest, daar ging het zo goed, dat ik het soms voor de hele klas voor mocht doen, ik denk dat dit komt doordat Monique me al zo goed heeft voorbereid.

Nu ga ik weer even lekker knuffelen met mijn baasjes.

Woof en een high poot,

Frenkie
Tonen: 5  10   20

 
 
 
 
E-mailen
Info