Snoezel Australian Labradoodles
 

Snoezels gastenboek


Op deze pagina mogen jullie je Snoezel avonturen delen, iets leuks schrijven voor toekomstige puppy baasjes of andere leuke dingen! 


Gastenboek

Imke en Chris Straus
02-01-20 16:29:13
Zo nu en dan komen wensen uit en worden dromen werkelijkheid ?Nu 2 weken ontzettend gelukkig met onze lieve Donby! En het mooiste is, dat we een puppy hebben mogen kiezen bij een fokker die ook echt passie en liefde heeft voor deze prachtige soort honden! Bij Monique. En een niet onbelangrijk pluspunt is dat Chris normaal gesproken last heeft van allergieën bij honden en of andere diersoorten, maar bij deze Australian Labradoodles heeft hij gelukkig geen last! Een geweldig fijne ervaring vanaf de aller eerste intake met Monique over het aanschaffen van een van haar hondjes, het contact tussendoor over de zwangerschap van de moederhond, het heel erg leuke puppy kraamfeest met alle informatie die je nodig hebt voor een fijne start tot aan met het ophalen van ons hondje! We genieten volop van ons lief, gezond en speels hartendiefje. Bij nog een volgende hond, gaan we 100% zeker bij Monique en haar liefdevolle gezin waar ze met passie Australian Labradoodles puppy's klaarstoomd voor een
passend gezin/ baasje. Bedankt lieve Monique! Wij zijn happy met Dobby!
Ed, Rachel & Tijn Heijsterman
16-12-19 13:56:41
14-12-‘19 was eindelijk de dag dat we onze knappe, slimme en überschattige Sjef op mochten halen❤️ Op weg naar Monique, naar Venlo. Wij hebben al eerder honden gehad, maar de ervaring die wij bij Monique hebben, is voor het eerst! Sjef en zijn prachtige broertjes en zusjes zijn ontzettend liefdevol, warm en professioneel voorbereid op hun nieuwe gezin en thuis. Als je vragen hebt, kun je altijd terecht. Dit hebben wij nog nooit eerder meegemaakt. Na verschillende bezoekjes en een heus kraamfeest mochten we hem ophalen. En wat genieten we nu al! Nu al onmisbaar? Weinig spanning, heel relaxed en snel gewend.
Monique en fam, ontzettend bedankt voor de goede zorgen! We zouden je bij iedereen aanraden!
Juultje van Limpt
16-12-19 13:39:42
Wát een fijne ervaringen hebben wij bij Snoezel gehad! Vanaf het eerste gesprek tot aan het ophalen van Saar zijn we er altijd van overtuigd geweest dat de puppy's van goede huizen komen. Monique gaat zó lief met de kleine snoezeltjes om. De pups wordt van moment 1 klaargestoomd om met een baasje mee naar huis gegaan. Saar is 14/12/2019 in ons gezinnetje gekomen. Net voor oud en nieuw dus. Monique vertelde me dat om deze reden ze ook al wat vuurwerk geluiden had opgezet zodat de pups kunnen wennen. Ze mogen naar buiten, in de auto,... Er is echt aandacht voor de puppy's. Lieve Snoezel, lieve Monique, enorm bedankt voor alle goede zorgen en voor ons lief, klein, Saartje. Groetjes, Juultje en Kees
Linda van Rijen
25-09-19 12:30:27
2 augustus was het dan zover: we mochten onze Mees ophalen!
Mees is de zoon van Ziggy en Elmo en het broertje van Ollie, Liz, Jean, Charley en Luna. Net als zijn ouders en broertjes en zusjes is Mees een knapperd: hij heeft een mooie caramelkleurige fleecevacht met een klein plukje wit op de borst.
We hebben elkaar de afgelopen week al behoorlijk goed leren kennen en leren samen nog elke dag bij. Mees is echt een gezelschapsdier: hij komt graag knuffelen, vindt het leuk om mee te wandelen en speelt graag. Het is een slimme hond die snel leert......hoewel het natuurlijk ook nog een puppy is en daarom ook regelmatig nog zijn eigen gang gaat als we willen dat hij gaat zitten of liggen ;-)
We zijn superblij dat Monique ons uitgekozen heeft als een van de nieuwe baasjes van de pups van Ziggy. We zijn bij Monique terecht gekomen om dat we graag een hond wilden van een kleinschalige fokker bij wie de pups in huiselijke kring op zouden groeien. We zijn heel tevreden over het contact met Monique van aanmelding tot nu. We zijn heel blij dat Mees voordat hij bij ons kwam als zo'n goede en liefdevolle start heeft gehad bij Monique en haar familie.
José José de Jonge
23-09-19 21:57:23
Hoi hoi,

Wij hebben na lang wachten begin augustus onze Ollie opgehaald. Ollie is een dochtertje van Ziggy en Elmo. Ze heeft een mooie fleece vacht, een zwart neusje en een mooi bruin/rode kleur. Samen met onze kinderen genieten wij enorm van ons nieuwe huisgenootje. Het is wel intensief en het is onze eerste hond dus alles is nieuw. We hebben haar nu ongeveer 7 weken. Leren haar goed kennen. De ene dag gaat super goed, de andere luistert ze wat minder....ze groeit heel hard en moet nog veel slapen. We zijn heel blij met Monique als fokker. Kleinschalig. Liefde voor honden en de pups groeien op in huis. Het contact is altijd goed ook al wonen we ver uit de richting. Ook nadat de pups zijn uitgevlogen worden er nog foto's etc uitgewisseld. Onze Ollie is (puppy roze) uit het nestje van Ziggy een lief meisje met pit, een deugniet en een knuffelbeertje..
Tonen: 5  10

 
 
 
 
E-mailen
Info