Snoezel Australian Labradoodles
 

Snoezels gastenboek


Op deze pagina mogen jullie je Snoezel avonturen delen, iets leuks schrijven voor toekomstige puppy baasjes of andere leuke dingen! 


Gastenboek

18 berichten op 4 pagina's
Lucienne Mulders
19-02-21 09:15:47
Lieve Monique.
Wat zijn wij blij dat we bij jouw terecht zijn gekomen voor een labradoodle pup! Onze zoektocht begon in maart 2020 en we werden vrij snel getipt om met jouw contact op te nemen. We hebben een kennismaking gesprek gehad en waren gelijk enthousiast. Vanaf de eerste dag dat de puppy's geboren waren kregen we bijna dagelijks foto's en video's en konden we goed volgen en zien dat ze met heel liefde werden opgevoed binnen jouw gezin. Een betere start kunnen ze niet krijgen. Wij zijn super blij met onze Boef en de manier waarop jij dit allemaal doet. Groetjes van ons allen en een pootje van Boef.
Carla Highet
18-02-21 21:29:55
Lieve Monique, ik wil je bedanken voor het zorgdragen voor het liefdevolle nestje van Louie . Een betere start had ze niet kunnen hebben om met zo veel liefde de eerste 8 weken omringd te zijn bij jullie in huis. We hebben genoten van de foto's die je stuurde en het toppunt was uiteraard toen we Louie mochten ophalen. Ze is nu 11 weken en ze is zo lief en mooi , we zijn zo dol op haar. Liefs Carla en familie
Kim Vervoort
14-02-21 08:41:22
Eind januari 2021, eindelijk was het zover. 8 weken wachten, ivm corona konden we 1 keer op kraamvisite. Maar Monique heeft er alles aan gedaan om ons betrokken te houden. Elke dag kregen we foto’s en verhalen van de puppy’s. Monique en haar gezin besteden enorm veel lief aandacht aan de puppy’s in de eerste fase van hun leven. Geweldig! Ik kan iedereen deze ervaring aanraden.
Nicole Bouten
10-01-21 16:12:40
Hallo hallo,

Op zaterdag 24 oktober hebben wij Benji op mogen halen.
Wat zijn wij blij en trots dat we jou in ons gastgezin hebben mogen ontvangen. Bij Monique heb je een goede start gehad. Monique heeft heel veel kennis, geduld en heel veel liefde voor haar hondjes.
Benji is een heel lief, knuffelig en gezellig hondje.
Hij past heel goed binnen ons gezin. Het is fijn om te merken dat Monique samen met een gedragscoach gekeken heeft, welk hondje bij ons zou passen. Dat is heel goed gelukt!
Wendy van Rijn
23-12-20 23:44:55
Hallo lieve mensen,

24 oktober is Teddy bij ons komen wonen.
Een lief hondenmeisje, 1 van de “ 7 dwergen” uit het nest van Ziggy.
Daar heeft Teddy een fijne start gehad, zoveel liefde❤️
Wij zijn gastgezin voor Moondoodles💚, dus als het goed is wordt onze Teddy ook ooit mama.
Maar nu eerst lekker groeien en bloeien, wat ben je een lief moppie.
Wij genieten allemaal zo van jou🥰

Liefs,
Charl, Wendy,
Joni, mIck, Katie, Gino.
🐾 Teddy.
Tonen: 5  10   20

 
 
 
 
E-mailen
Info