Snoezel Australian Labradoodles
 

  

Leuk dat jullie onze website bezoeken! 

Wij fokken in huiselijke kring af en toe een nestje medium Australian labradoodles puppy's. Wij zijn aangesloten bij de ALAEU en houden ons aan het fokregelement. Ik ben in het bezit van mijn vakbekwaamheid besluit houders van dieren, honden en katten. Waarmee we voldoen aan de Nederlandse wetgeving omtrent dierenwelzijn, vakbekwaamheid en huisvestiging. Wij wensen jullie veel plezier op onze website, neem gerust een kijkje! 

Onze chocolade Soofjes zijn uitgevlogen. Heel veel geluk bij julie nieuwe baasjes! In 2020 hopen we een nestje van Ziggy te krijgen.  Voor dit nestje kun je je niet meer inschrijven.**NIEUW bij Snoezel**

Deze hippe voerbakken zijn handgemaakt en exclusief voor Snoezel ontworpen.

De hoogte van de voerbak is 30 cm hoog  en wat de spijsvertering ten goede komt. Deze maat voerbak is ideaal voor een medium Australian labradoodle.

Wil jij ook zo’n hippe voerbak met de naam van je huisdier erop? Vul dan onderstaande gegevens in! Je mag bij opmerkingen een type lettertype toevoegen wat jij zelf leuk vind, is optioneel.

Prijs voerbak inclusief naam van je huisdier: €45,- (exclusief eventuele verzendkosten) Maak je set nog completer met een handgemaakte opbergkist. Voor alle speeltjes riempjes enz, de opbergkist kost €50,-.

Reserveer er alvast snel een!

  

 

   


 

                                                                 

 

 

34224
 
 
 
 
E-mailen
Info